想你-情侣线上同居恋爱神器 dla iPhone

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Przepraszam, ale nie mogę przetłumaczyć treści zawierającej znaczniki HTML.

想你-情侣线上同居恋爱神器 to bezpłatna aplikacja społecznościowa dostępna na iPhone'a. Oferuje ona wiele funkcji, które pomagają parom wzmocnić swoje relacje i pozostać w kontakcie. Dzięki tej aplikacji pary mogą symulować życie razem, opiekując się wirtualnymi zwierzakami, śpiąc razem, a nawet udając się na wirtualne podróże poślubne. Aplikacja wprowadza również unikalną funkcję o nazwie "akcje miłosne", dzięki której użytkownicy mogą wysyłać wirtualne pocałunki, uściski i wiele więcej podczas rozmów. Dodatkowo, aplikacja oferuje różne funkcjonalności, takie jak budziki, dzienniki, przypomnienia o rocznicach, mapy, aktualizacje pogody, albumy ze zdjęciami i możliwość czatowania. Pary mogą również cieszyć się ubieraniem swoich awatarów, aby spełnić swoje marzenia z baśni. Aplikacja jest łatwa w obsłudze, ponieważ wymaga tylko jednej rejestracji konta bez konieczności parowania. Jest to słodka i rozrywkowa aplikacja dla par, które chcą wzmocnić swoje więzi i stworzyć trwałe wspomnienia.

Program jest dostępny w innych językach

想你-情侣线上同居恋爱神器 dla iPhone

• Darmowa

• Po Polski
  • V 3.8.17

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o 想你-情侣线上同居恋爱神器

Czy próbowałeś 想你-情侣线上同居恋爱神器? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.